Vores Sponsorer

W1siziisijiwmtuvmtavmjuvmtffmdnfntlfndgxxzcyof9bbgxlcl9kx2f1dg8ucg5nil1d?sha=3984c197038d8e6e
Vores sponsorer for sæsonen 2017/2018 - Husk at støtte dem, som støtter os !
  • Km%20sport%20shop%20logo_only
  • Sponsor-kj%c3%b8ller
  • Allan-kristiansen
  • Dansk%20revision
  • Silhorko%201
  • Uller%c3%b8dpizza
  • J-jensen
  • 2e-bolig
  • Tofte
  • B%c3%b8rge%20nielsen
  • Due%20andersen
  • Blomstert%c3%b8nden
  • Jan%20munkholm
  • J%c3%b8nsson
  • Nykredit
  • Aller%c3%b8d-1
  • Lydd%c3%a6mper%20centralen
Hvorfor Sponsor i Ålholm IF- Håndbold

Vi tager som klub et medansvar for at engagere de unge i sporten gennem et samarbejde med vores lokale skoler, Hillerød Vest og Sophienborg og laver gerne aftaler med SFO'er og ungdomsklubber.
Ålholm IF skal være stedet i Hillerød vest, hvor vi gennem vores arbejde kan tilbyde træning og sjov for børn, i alle aldre og med deltagelse i turneringer, stævner og andre aktiviteter.

Derfor Sponsor i Ålholm Håndbold:

For at alt dette kan hænge sammen, har vi som alle andre ”små” klubber, behov for økonomisk hjælp, fra virksomheder og erhvervsliv (Vores sponsorer) der har interesse og engagement i at støtte den ”gode sag” i lokalområdet.

Alle sponsorater går til aktiviteter i klubben og til at dække materialer, tøj og andet udstyr til de unge.

Som tak for støtten fremviser, promoverer vi vores sponsorer, ved at vise Jeres logo/Firmanavn frem i Ålholm hallen (Et reklame skilt), på vores trøjer eller elektronisk på vores on-line medier og opfordre vores medlemmer til at støtte jer som I støtter os, så det kan være til gavn for alle parter.

W1siziisijiwmtuvmtavmjuvmtjfmzhfmtjfnzmzxze2mf9tcg9uc29yx0tqx2xszxiuanbnil1d?sha=c8964af72ce781f5