Om Klubben

W1siziisijiwmtuvmtavmjuvmtjfndhfntnfnjbfnzi4x0phbl9ndw5rag9sbs5wbmcixv0?sha=2410d3f4991a9bf8
Hvem er Ålholm IF - Håndbold ?

Ålholm IF - Håndbold er en afdeling under Ålholm Idræts Forening (Ålholm IF) og som har sit idégrundlag i det sociale arbejde, med udgangspunkt i ungdommen i Hillerød vest.

Klubben har en aktiv bestyrelse, som består af 5 medlemmer, som varetager de daglige opgaver. Til at hjælpe bestyrelsen med arbejdet, er forskellige nøglepersoner eller udvalg som ungdom, seniorer, turnering og sponsorer - alle som frivillige udvalg.

På ungdomssiden, har vi fuld fart på og kan mønstre de fleste hold og for den kommende sæson, kan vi tilbyde håndbold fra Trille Trolle (3-4 år) og op til 14 år for piger og tilsvarende for drenge - se mere om hold og trænere for den kommende sæson, på de enkelte hold sider.

Vi har som klub et medansvar overfor, at vi kan holde de unge til sporten og væk fra gaderne i et tæt og godt samarbejde, med de lokale skoler i Hillerød vest samt SFO og ungdomsklubber.

Derfor har Ålholm Håndbold også det formål, at have en velfungerende ungdomsafdeling, med hold repræsenteret i alle årgange og hvor alle er velkommen. Et socialt liv og godt kammeratskab på tværs af holdene kommer altid først - men vi vil også gerne vinde :-)

Vores arbejde i klubben består i at undervise og tilbyde træning for alle aldre og niveauer, så børn og unge mennesker, får gode oplevelser gennem sport. Vi deltager i turneringer og stævner der giver os muligheder for at være sammen og dyrke vores sport.

Da vi er en frivillig forening, arbejder vi som alle mindre klubber, med hjælp fra forældre til at klare arbejde og opgaver omkring klubben, der kan omsættes til økonomiske tilskud, enten fra lokale erhversdrivende som sponsorer eller fra vores støtteforening Ålholms Venner.

Som tak, fremviser og reklamere vi gerne for vores sponsorer på vores trøjer, på skilte i vores hal, Ålholm hallen eller på vores nye elektroniske klubsider og hjemmeside.

Velkommen til Ålholm Håndbold

Fairplay og Børneattester

Fairplay

Vi er en fairplayklub og alle vores medlemmer repræsenterer klubben når vi spiller.

• Vi udviser respekt overfor dommere, modstandere og frivillige
  • Vi opfører os eksemplarisk og ryder op efter os når vi spiller ude
  • Det skal være en fornøjelse at spille i Ålholm fordi vi tager godt imod alle

Børne attester

Lovgivningen kræver at foreninger indhenter børneattester ved ansættelser af instruktører og andre med lederansvar overfor børn og unge under 15 år. Det omfatter personer, der via deres arbejdsopgaver færdes fast på steder, hvor der er børn under 15 år, og som derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med børnene.

Dette følger Ålholm IF - Håndbold selvfølgelig, for at være med til at skabe et trygt miljø for både børn og unge såvel trænere og ledere.

Læs Ålholm IF -----> Politik for Børneattest

W1siziisijiwmtuvmtavmjuvmtjfmtrfmjdfmzyxxze2mf9vbgxlcl9kcgl6emeucg5nil1d?sha=f2d66fe94f515d56