Klubtilbud fra vores sponsorer

W1siziisijiwmtuvmtavmjuvmtffmjffmzjfnde5xzcyof9tcg9uc29yx0tqx2xszxiuanbnil1d?sha=15c6a1ae7c99c92c
KM Sport og Ålholm IF - Håndbold

KM Sport er vores sponsor og samarbejdspartner for køb af sportsudstyr. Ålholm Håndbold har en aftale med KM Sport og Puma for vores klubtøj.

Dette samarbejde giver også medlemsfordele - 10% på alle varer, til vores medlemmer ved køb af private artikler.

Ved køb gennem KM hjemmeside på www.kmsport.dk

Rabat kode: "aalholm-2015" - den skal indtastes når i når til kassen

KM Sport
Km%20sport%20shop%20logo_only
PersonalSportsTrainer og Ålholm IF

Som medlemmer kan I også få glæde af dette samarbejde, hvis I ønsker at anskaffe jer en boldtrampolin. Vi har skaffet vores medlemmer 10% rabat på boldtrampoliner fra PersonalSportsTrainer. Så hvis I ønsker at gøre brug af dette tilbud, følg linket nedenfor, og gå til Personalsportstrainers hjemmeside, bruge den rabatkode vi har fået.

Gå til PST

Rabat kode: "pst-10" - den skal indtastes når i når til kassen

Personal Sportstrainer
Pst-1