Nyheder

W1siziisijiwmtuvmtavmjyvmtrfmdffmzvfndm3xzcyof9bywxob2xtc192zw5uzxiuanbnil1d?sha=dbb45760199d780b

Succes i Hedebo Cup - weekenden 22-24 September

25. sep. 2017, kl. 00.08

En fantastisk weekend med opstartsstævne i Hedebo Cup (Tune) for vores U10, U12 og U14 piger. Vi havde 3 hold med som alle spillede nogle flotte kampe og havde en fantastisk tur på kryds og tværs af aldre.

U10 piger, som for nogen var på tur for første gang, var kommet i en svær pulje men spillede noget flot håndbold.

U12 piger spillede noget flot håndbold og efter et enkelt nederlag blev til kamp om 3-4 pladsen som vi desværre tabte - men super god indsats af pigerne.

U14 piger spillede flot og skulle i den sidste kamp vinde med 9 mål for at komme i finalen. En 11-1 sejr sikrede finale pladsen som efter en flot kamp desværre blev tabt.

Fantastisk hygge og kammeratskab i en weekende med ful fart på.

Trænerne

NYT - Så er Håndbold Fitness igang

28. jan. 2017, kl. 08.32

Håndbold fitness er løb, styrke og sjove boldspil - i en træning - Torsdag kl. 20.00-21.15

Det er lidt hårdt - men super sjovt - og alle kan være med - ingen forudsætninger - da man kan variere i eget tempo.

Tag en ven, veninde eller naboen med op af sofaen - og kom ud og få lidt sjov og bevægelse

Håndboldfitness.pdf

Så er sæsonen 2016/2017 startet

1. sep. 2016, kl. 20.28

Så er håndbolden startet igen i Ålholm Håndbold og vi byder velkommen til en ny sæson. Vi har træner staben på plads og glæder os til en nys sæson. Se træningstiderne under punktet træningstider - som er gældende frem til efterårsferien.

Ålholm herre senior i Semifinalen i Serie pokalen

13. apr. 2016, kl. 18.42

Torsdag aften kl. 20.30 spiller Ålholms herre senior semi-finale i seriepokal turneringen mod TIK-Tåstrup. Skulle man have lyst eller er på de kanter - så tag forbi og hep :-)

Held og lykke

Ålholm Ungdom drager til Haribo Cup

13. apr. 2016, kl. 18.39

I weekenden d. 15-17 April drager ungdommen i Ålholm Håndbold til stævne i Faxe - Haribo Cup. 7 hold i alderen fra 8-16 år, i alt 63 deltagere og 10 trænere og ledere skal af sted på klubtur. Vi forventer selvfølgelig der kommer en nyhed efterfølgende med sejre :-)

Tak til Ålholm Venner for at støtte vores tur.

Ålholm U12 piger vandt Påske stævnet i Hillerød

5. apr. 2016, kl. 13.01

Efter en fantastisk indsats gik vores U12 piger hele vejen i Hillerød Påske cup og vandt finalen over Gladsaxe. Det var nogle meget tætte kampe hele vejen men Ålholm pigerne havde hele tiden den store gejst og overskuddet til at trække fra til sidst, som vinder. TILLYKKE PIGER.

Generalforsamling I Ålholm IF - Håndbold

3. mar. 2016, kl. 01.17

Ålholm IF - Håndbold afholdt generalforsamling Onsdag d. 2. marts kl 19.30 i cafe bolden. Den foregik i god ro og orden. Bestyrelsens beretning og referatet kan finde på hjemmesiden under "klubben", "Referater" såfremt man vil se de ændringer/justeringer der blev vedtaget for den kommende sæson.

Året 2015 har været et positivt år med masser af fremgang hos ungdommen i form af flere medlemmer.

Har man spørgsmål eller kommentarer er man altid velkommen til at kontakte bestyrelsen

Juletilbud - Sportssæt med navn fra KM Sport

6. dec. 2015, kl. 21.39

Vi har fået et godt tilbud fra vores sponsor KM Sport i samarbejde med Puma. Navn på ryggen og Ålholm Logo på brystet. bestil inden d. 14. og få den til jul.

Julegave idé –Puma trænings sæt.pdf

Ålholm Håndbold støtte Børnehjælpsdagen og sælger Julelotteri

6. dec. 2015, kl. 21.41

U6 og U8 var i kamp Lørdag

25. okt. 2015, kl. 14.02

Vores U6 (2009/2010) og U8 (2007/2008) hold var alle i aktion i weekendens stævne, Lørdag i Hundested. Det blev til et max af lidt sejre og et par nederlag - så alt i alt - en flot indsats og så er vi i gang. Næste stævne for de yngste er Søndag d. 8. November i Ålholm Hallen. Se også holdbillederne der nu er komme på holdsiden.

Ny Hjemmeside til Ålholm IF - Håndbold

13. sep. 2015, kl. 11.18

I et forsøg på at få bedre kommunikation til vores stigende antal medlemmer, har vi nu etableret en ny hjemmeside for Ålholm IF - Håndbold. Den bor på www.aalholm-haandbold.dk og er sammenkørt med vores holdsport, så man altid kan følge de hold og aktiviteter vi har i gang - og der er mange.

Der er også et link her på siden, til Ålholm Håndbolds Facebook side og nu er det tid at vi får lidt mere gang i denne - så følg vores links og I er velkommen til at "like og poste", hvis I sidder inden med gode billeder fra træning, kampe og andre håndbold relaterede ting - så lad os få det op på siden så man kan se at der igen er liv i Ålholm Håndbold.

Velkommen til det nye Ålholm IF - Håndbold

U10 Pigerne vandt mini "VM" i Ølsted

13. sep. 2015, kl. 11.04

Lørdag d. 12. September var u10 pigerne med i mini-VM i Ølsted med 2 hold hvor de spillede på små baner. 4 spillere på banen as ganen og kamp med blød bold. Desværre var de kun 3 hold i deres pulje hvoraf det ene var et drengehold, men det lavede ikke om på, at de havde en rigtig god dag i Ølsted.

Første Klubmøde i Ålholm IF - Håndbold

13. sep. 2015, kl. 11.00

Efter en længere proces med at opbygge Ålholm IF - Håndbold og få ungdoms medlemmerne tilbage - er vi nu på rette vej. En del af processen har været i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund og deres projekt "Knæk-kurven" som handler om at spille klubben i form. Der er 3 skridt i processen.

1: Få styr på driften

2: Frivillighed og medlemmer

3: Håndbold som et tilbud

Som en del af skridt 2 - Frivillighed og medlemmer, blev der Torsdag d. 3. September afholdt det første klubmøde i Ålholm IF - Håndbold. Formålet var at informere forældre og medlemmer om hvor vi er i dag, hvor vi skal hen og så få en snak om - hvordan vi kan løse klubbens fremtidige udfordring med at finde frivillige til at hjælpe og fortsat kunne tilbyde håndbold.

W1siziisijiwmtuvmtavmjuvmtjfmtrfmjdfmzyxxze2mf9vbgxlcl9kcgl6emeucg5nil1d?sha=f2d66fe94f515d56